Nyíregyháza hírei

2012.11.16. 16:09

Aki keres, az (kincset) talál!

Nyíregyháza - „Kincskereső” mesemondó versenyt rendezett nemrégiben az orosi Herman Ottó Tagiskola alsós munkaközössége.

Nyíregyháza - „Kincskereső” mesemondó versenyt rendezett nemrégiben az orosi Herman Ottó Tagiskola alsós munkaközössége.Összesereglettek a város mesét kedvelő óvodásai, a tagiskola alsó tagozatos kisiskolásai, és a felkészítő pedagógusok, illetve a közönség soraiban ülő szülők, nagyszülők nagy örömére, színesebbnél színesebb történetek keltek útra a mesék szárnyán. A zsűri tagjainak nem volt könnyű feladata a színvonalasabbnál színvonalasabb produkciók közül jutalmazni a legjobbakat. A díjakat „Az orosi iskolásokért alapítvány” támogatta. Az ovisoknál minden produkciót egyformán értékelt a zsűri.

Köszönet a rendezvény szervezőinek, a felkészítő tanároknak és óvó néniknek és nem utolsó sorban a szülőknek a színvonalas programért.

Helyezések

Iskolás kategóriában:

1. osztály: 1. Faragó Zsuzsanna, 2. Törő Lili, 3. Perka Attila, 4. Horváth Bence, Pintér Patrícia, Sinka Lívia, Tóth Patrik

2. osztály: 1. Szuromi Alexandra, 2. Fazekas Petra, 3. Papp Boglárka Réka, 4. Pintér Roxána, Szabó Gréta

3. osztály: 1. Sebestyén Adrienn, 2. Joó Attila, 3. Ujj Dorottya, 4. Kőhegyi Zsolt

4. osztály: 1. Borbély Panna, 2. Szikszai Dóra, 3. Tordai Ildikó, 4. Ambrus Hedvig, Gurály Zsófia, Miku Szabolcs, Oláh Luca

Faragóné Mátrai Zsuzsa

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!