Nyíregyháza hírei

2012.11.05. 13:01

Jótékonysági gála lesz a Nyíregyházi Főiskolán

Nyíregyháza - A Nyíregyházi Főiskola Pedagógusképző Kar Tanítóképző Intézetének oktatói, hallgatói és a „Leánykálvineum Református Tanítónőképző Emlékére a Nyíregyházi Tanítóképzésért Alapítvány” jótékonysági gálaműsort tart november 6-án, kedden 18 órától a főiskola „B” épületének nagyelőadójában.

Nyíregyháza - A Nyíregyházi Főiskola Pedagógusképző Kar Tanítóképző Intézetének oktatói, hallgatói és a „Leánykálvineum Református Tanítónőképző Emlékére a Nyíregyházi Tanítóképzésért Alapítvány” jótékonysági gálaműsort tart november 6-án, kedden 18 órától a főiskola „B” épületének nagyelőadójában.Az est védnöke: Dr. Jánosi Zoltán, a főiskola rektora. A műsorban fellép a Hang-Szín Musical és Színitanoda, a Mandala Dalszínház, a Nyírség Táncegyüttes, Fabók Ágnes és a Csepel hangja gyermekcsoport, Milák Mózes, Bánhidi Krisztián, Juhász Erika, Pagonyi Szabó János, Szabó Bence. Műsorvezetők: Juhász Judit és Mikos Ákos. (Jegyek a Tanítóképző Intézet „B” épület fsz. 24-es szobájában vásárolhatók.) 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!