Nyíregyháza hírei

2012.11.22. 07:35

Lámpát döntött egy Peugeot Nyíregyházán

Nyíregyháza - Szerda este nem működtek a jelzőlámpák Nyíregyházán a Rákóczi utca–Kossuth utca kereszteződésében, mert egy autó kidöntött egyet, a zárlat miatt pedig a többi is áram nélkül maradt.

Nyíregyháza - Szerda este nem működtek a jelzőlámpák Nyíregyházán a Rákóczi utca–Kossuth utca kereszteződésében, mert egy autó kidöntött egyet, a zárlat miatt pedig a többi is áram nélkül maradt.Az elsődleges információ szerint az autó a Rákóczi utca irányából érkezhetett a csomópontba, majd a ködös úton síkossá vált felületen nem tudta a kanyart bevenni, hanem nekiment a két oldalt elválasztó fémkerítésnek, valamint a gyalogos jelzőlámpának. A kerítés eltorzult, a lámpa viszont darabokra tört. Feltehetően az elektromos rendszerben keletkezett zárlat miatt oldott le a csomópont összes jelzőlámpája.

A jelentős kár ellenére az autó vezetője tovább tudott menni, a Vay Ádám körúton állt meg, ami irányban egészen máshová esik, mint az eredeti haladási irány. A rendőrség eljárást indított a körülmények tisztázására, az üzemeltető pedig még az este során megkezdte az adott állapothoz szabva helyreállítani a jelzőrendszert.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!