Nyíregyháza hírei

2012.11.21. 14:41

Súlyos sérüléssel járó baleset a Kállói úton

Nyíregyháza - Szerdán délután egy teherjármű és egy Suzuki ütközése nyomán súlyosan megsérült egy ember, az anyagi kár jelentős, és a forgalmat terelni kellett.

Nyíregyháza - Szerdán délután egy teherjármű és egy Suzuki ütközése nyomán súlyosan megsérült egy ember, az anyagi kár jelentős, és a forgalmat terelni kellett.Egy személyt vitt kórházba a mentő szerda délután a Kállói útról, miután autójával egy tehergépkocsi karambolozott. Az eddig rendelkezésre álló információ szerint egy Suzuki vezetője próbált a Nagyvárad utca és a Zenta utca között keresztül haladni a nagyon forgalmas Kállói úton. Az autó már a védett úton járt, amikor egy teherjármű érkezett Nagykálló felől és nekiütközött a kiskocsinak.

A rettentő tömegkülönbség nyomán a teherjármű szabályosan félre lökte a kiskocsit, aminek vezetője nagyon súlyos sérülést szenvedett. Az autó összeroncsolódott, de ki tudták emelni, a műszaki mentéshez riasztott tűzoltóknak nem kellett vágniuk. A mentők a pár tucat méterre lévő kórházba vitték a sérültet, a rendőrség eljárást indított a felelősség megállapítása érdekében.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!