Nyíregyháza hírei

2012.12.06. 07:27

A tél kihívásaira készülve egyeztetnek a rendvédelmi egységek

Nyíregyháza - A hatékony együttműködés érdekében közös sajtótájékoztató kerül megtartásra a téli időjárásra való felkészülés érdekében egyeztetésre hívta a rendvédelmi szerveket és a polgárőrséget a megyei Katasztrófavédelmi igazgató.

Nyíregyháza - A hatékony együttműködés érdekében közös sajtótájékoztató kerül megtartásra a téli időjárásra való felkészülés érdekében egyeztetésre hívta a rendvédelmi szerveket és a polgárőrséget a megyei Katasztrófavédelmi igazgató.Csütörtökön 11 órától Csepely Zsigmond tű. ezredes, a Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság igazgatója, Dr. Tarcsa Csaba r. ezredes, a Megyei Rendőr-főkapitányság főkapitánya, Ferenc Róbert r. alezredes, a Nyíregyháza Rendőrkapitányság kapitány-helyettese, Istenes Sándor nyá. pv. dandártábornok, a Megyei Polgári Védelmi Szövetsége elnöke, Dombrády László nyá. tű. ezredes, a Megyei Tűzoltószövetség elnöke, Somogyi János, a Megyei Polgárőr Szövetség elnöke részvételével egyeztetnek a következő hónapok feladatairól.

Az elmúlt évek bebizonyították, hogy téli időszakban a megye területén többször is kialakult olyan helyzet, amikor egyidejűleg szükség volt a rendvédelmi és társszervezetek magas színvonalú együttműködésére a mentés végrehajtásában. A rendkívüli téli időjárás miatt bekövetkezett katasztrófahelyzetek hatékony megelőzését segíti a jól összehangolt felkészülési munka, ennek érdekében közös egyeztetésre kerül sor.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!