Nyíregyháza hírei

2013.01.29. 13:31

A feketevonat egykori utasait keresik

Nyíregyháza, Budapest - Az RTL Klub XXI. század című műsora készülő adása számára olyan embereket keres, akiknek van történetük, tapasztalatuk a ’60-as években Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből Budapestre munkásokat szállító feketevonattal kapcsolatban.

Nyíregyháza, Budapest - Az RTL Klub XXI. század című műsora készülő adása számára olyan embereket keres, akiknek van történetük, tapasztalatuk a ’60-as években Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből Budapestre munkásokat szállító feketevonattal kapcsolatban. A vonat olyan egykori utasait, ingázó munkásait keresik, akik szívesen beszámolnának élményeikről, tapasztalataikról, akár kamera előtt is. A műsor készítői lapunkon kérik mindazokat, akik ezek közé az emberek közé tartoztak, vagy van a témához kapcsolódó személyes történetük, elmesélendő élményük, jelentkezzenek az [email protected] e-mail címen. Azokat a személyeket is keresik, akik egykoron szereplői voltak Schiffer Pál 1970-ben bemutatott Fekete vonat című dokumentumfilmjének.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!