Nyíregyháza hírei

2013.01.02. 12:58

A lábában van az X-faktor

Nyíregyháza - A nyíregyházi Hajdu Laura tánclépéseivel járult hozzá a verseny sikeréhez.

Nyíregyháza - A nyíregyházi Hajdu Laura tánclépéseivel járult hozzá a verseny sikeréhez.Véget ért a zenés tehetségkutató-verseny 2012-es kiadása az RTL Klubon. A Like révén szabolcs-szatmár-beregi kötődésű döntősökre is lehetett szavazni, miközben a háttérben a nyíregyházi Hajdu Laura tánclépéseivel járult hozzá ahhoz, hogy minél jobban hömpölyögjön a műsorfolyam.

– Még az X-faktor kezdete előtt volt egy táncos válogatás, ahol a százötven résztvevőből választottak ki bennünket. Ezt követően tizennyolcan dolgoztunk együtt több hónapon át.

Volt táncos múltam: hét évig dzsesszbalettoztam, hiphopoztam is sokáig és több táncstílust is kipróbáltam már – beszélt a pörgős életmódra jellemző nagy hévvel Laura. – Szeretnék addig táncolni, amíg csak tudok, később pedig – ha úgy alakul – esetleg jó volna tanítani. De ehhez még fejlődnöm kell!

Próba, utazás, cipekedés, pezsgés

– Bevallom, szeretek a háttérben szerepelni, de amennyiben megint lenne egy olyan táncosokról szóló műsor, mint például a Szombat esti láz volt, akkor szívesen jelentkeznék rá. Tisztában vagyok vele, hogy rengeteg áldozattal, sok nehézséggel és lemondással jár ez a munka. Főleg úgy, hogy még nem lakom Budapesten, így aztán a sok utazás, a távollét a szeretteimtől, még jobban megnehezíti a törekvéseimet. Azonban tudom, hogy az erőfeszítésem idővel meghozza a gyümölcsét. Nagyon élvezem, hogy mindig új emberek közt vagyok, és eközben néha külföldi munka is adódik, ami szintén egy nagyszerű élmény, hiszen ezáltal világot is látok.

Nem minden napi életforma részese Laura: próba, utazás, cipekedés, pezsgés – mindez a média világában.

– Szeretem ezt az életstílust. Az X-faktor mellett jóformán semmi másra nem jutott időm, emiatt a munkámat is ott kellett hagynom Nyíregyházán. Tisztában vagyok azzal, hogy a tánc mellett kell hétköznapi munkát is vállalni, mivel csak egy ilyen hosszútávú tévés műsornál szükséges több időt befektetni, és ilyenkor muszáj félretenni minden mást. Most, hogy véget ért az X-faktor, várom az új kihívásokat, amiknek igyekszem megfelelni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!