Nyíregyháza hírei

2013.01.02. 16:13

Az év első balesete?

Nyíregyháza - Közel volt az ellátás annak a karambolnak a nyomán, ami szerda délután történt Nyíregyházán, a Jósa András Oktatókórház főbejárata előtt.

Nyíregyháza - Közel volt az ellátás annak a karambolnak a nyomán, ami szerda délután történt Nyíregyházán, a Jósa András Oktatókórház főbejárata előtt.Az elsődleges információ szerint egy Peugeot vezetője próbált kihajtani a Kállói útra, miközben a belváros felől érkezett egy Renault. A védett úton haladó autó hátsó részét találta el a Peugeot, és a megpördülő gépkocsi a két oldalt összekötő gyalogátkelőhelyre sodródott, ahol a jelzőlámpának vágódott.

Óriási szerencse, hogy pont ekkor nem volt ott tömeg, a várakozó pár gyalogos el tudott ugrani, így csak az autóban ülő két embert kellett a nagyon közeli kórházba vinni. A rendőrség eljárást indított a felelősség tisztázása érdekében, nem zárható ki, hogy ez volt az év első közúti balesete. Az anyagi kár nagysága meghaladhatja a fél millió forintot.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!