Nyíregyháza hírei

2013.01.08. 16:09

Új számlázási mód és távhődíj csökkenés a Nyírtávhő Kft.-nél

Nyíregyháza - A januári számlában az alapdíj, a fűtési hődíj és a melegvíz felmelegítésének díja 10 százalékkal csökken, a teljes csökkentés a lakossági fogyasztók februárban kézhez kapott számláiban lesz észrevehető.

Nyíregyháza - A januári számlában az alapdíj, a fűtési hődíj és a melegvíz felmelegítésének díja 10 százalékkal csökken, a teljes csökkentés a lakossági fogyasztók februárban kézhez kapott számláiban lesz észrevehető.Becsléseink szerint egy átlagos nyíregyházi lakás esetében ez éves szinten 15–25 ezer forint közötti megtakarítást eredményezhet – tájékoztatta lapunkat Krakompergerné Varga Tímea, a Nyírtávhő Kft. kommunikációs munkatársa.

– Ezzel párhuzamosan bevezetünk egy új számlázási módot: ez az éves szinten kiegyenlített mértékű fűtési hődíj részszámlázás. A részszámlákon és az elszámoló számlán alapuló éves szinten egyenletes díjfizetés legfőbb előnye, hogy tervezhető, a havi számla könnyebben kifizethető, s mivel a 12 egyenlő értékű számla fixen beállítható a család költségvetésébe, tervezhetőbb lesz a havi kiadás. Fogyasztóink, illetve díjfizetőink személyesen az ügyfélszolgálati irodában, postai úton, vagy e-mailen ([email protected]) nyilatkozhatnak arról, ha ezt a díjfizetési módot választják januártól. Ehhez egy változás bejelentő nyomtatványt kell kitölteni, amely letölthető a www.nyirtavho.hu/szamlazas oldalról. Fontos tudni, hogy számlázási mód évente csak egy alkalommal változtatható meg – tudtuk meg Krakompergerné Varga Tímeától.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!