Nyíregyháza hírei

2013.01.08. 12:40

Útbaigazító táblák Nyíregyházán és a Nyírségben

Nyíregyháza – A vendégtájékoztatás feltételeinek javítása érdekében 30 új turisztikai táblát helyezett ki a Nyíregyházi TDM szervezet Nyíregyháza belvárosában, körútján, valamint a város és a TDM-tagok településeinek bevezető útjain európai uniós forrás segítségével – tájékoztatott Furkóné Szabó Marianna, projektmenedzser.

Nyíregyháza – A vendégtájékoztatás feltételeinek javítása érdekében 30 új turisztikai táblát helyezett ki a Nyíregyházi TDM szervezet Nyíregyháza belvárosában, körútján, valamint a város és a TDM-tagok településeinek bevezető útjain európai uniós forrás segítségével – tájékoztatott Furkóné Szabó Marianna, projektmenedzser.– Nyíregyházán a körútra érve sok vendég nem találta a letérőt Sóstógyógyfürdőre, ahol a számos népszerű turisztikai attrakció található, ezért tíz új útbaigazító táblát helyeztünk ki, melyek az Állatparkhoz, az Aquarius Élmény- és Parkfürdőhöz és a Múzeumfaluhoz irányítják a vendégeket. Az idelátogató, elsősorban a gyalogos közlekedést választó turisták tájékozódását a város öt pontján elhelyezett, a keresett nevezetesség elhelyezkedését nyilakkal jelző irányítótábla könnyíti meg, a Nyíregyházi Állatpark elé pedig információs térkép került. A projekt további részeként 14 köszöntő táblát állítottunk fel Nyíregyháza, Nyírbátor, Máriapócs, Nagykálló és Apagy bevezető útjaira, melyek a turistákat üdvözlik, és jelzik, hogy TDM településre érkezett a vendég – mondta Furkóné Szabó Marianna.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!