Nyíregyháza hírei

2013.02.14. 10:45

Baltával fenyegette családját egy nyírgyulaji férfi

Nyíregyháza, 2013. február 14., csütörtök (MTI) - Őrizetbe vettek egy 46 éves férfit, aki baltával fenyegette családját szerdán a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Nyírgyulajban - közölte a térségi rendőr-főkapitányság szóvivője csütörtökön az MTI-vel.

Nyíregyháza, 2013. február 14., csütörtök (MTI) - Őrizetbe vettek egy 46 éves férfit, aki baltával fenyegette családját szerdán a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Nyírgyulajban - közölte a térségi rendőr-főkapitányság szóvivője csütörtökön az MTI-vel.Fedor Rita elmondta: a rendelkezésre álló adatok szerint a családfő a 41 éves feleségét és a 19 éves lányát azzal fenyegette meg, hogy ha belépnek a házba, beléjük vágja a baltát, amelyet aztán feléjük is dobott.

A rendőrségi intézkedés során kiderült, hogy az apa február 7-én a 17 éves fiát is baltával bántalmazta, és ő nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett - ismertette Fedor Rita.

A rendőrség kezdeményezi az őrizetbe vett férfi előzetes letartóztatását.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!