Nyíregyháza hírei

2013.02.27. 10:58

Jobbik sajtótájékoztató: A Jobbik feljelenti az ellendemonstrálókat

Nyíregyháza – A Jobbik feljelentést tesz és törvénymódosítást kezdeményez a nemzeti jelkép megsértése miatt – jelentette be szerdai sajtótájékoztatóján Apáti István országgyűlési képviselő.

Nyíregyháza – A Jobbik feljelentést tesz és törvénymódosítást kezdeményez a nemzeti jelkép megsértése miatt – jelentette be szerdai sajtótájékoztatóján Apáti István országgyűlési képviselő. – Zéró toleranciát hirdetünk a magyargyalázó, magyarellenes szélsőbaloldali és szélsőliberális emberek, csoportok ellen. Ha megdobnak kővel, sziklát fogunk visszahajítani rájuk! – utalt a Gyöngyösi Márton látogatásakor történt ellendemonstrálók magatartására a jobbikos honatya, majd videófelvételeken mutatta be, hogyan gyalázták meg viselkedésükkel, bekiabálásaikkal a Magyar Himnuszt a más véleményen lévők.

– Ugyanazok az igaztalan, sértő és provokatív táblák, molinók jelennek meg Gyöngyösi Márton országjárásának minden állomásán, legfeljebb más-más aktivisták tartják a kezükben. A Jobbik célul tűzte ki a jobbikos politikus nagy vitát kiváltó kijelentésének magyarázatát, a valódi mondanivaló kommunikálását, ami nem szól másról, mint egyfajta összeférhetetlenségi vizsgálat kezdeményezéséről a kettős állampolgársággal rendelkező politikai szereplők esetében, mert az Országgyűlésben és a kormányban a magyar nemzet iránt 100 százalékos lojalitással bíró emberekre van szükség! – mondta Kovács Koppány Zoltán, a Jobbik nyíregyházi szervezetének alelnöke. – Az ellendemonstrálókkal lehetetlen érdemi párbeszédet folytatni. Céljuk a rendzavarás, az indulatkeltés, nem az érvek és ellenérvek higgadt összevetése. Nemzeti jelkép megsértése miatt feljelentést teszünk a nyíregyházi rendőr-kapitányságon – tette hozzá az alelnök.

KM-PI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!