Nyíregyháza hírei

2013.02.26. 16:06

Közlekedésbiztonsági verseny negyedikeseknek

Nyíregyháza - Az ORFK Országos Baleset-megelőzési Bizottság megbízásából a Nyíregyházi Rendőrkapitányság Területi Baleset-megelőzési Bizottsága közlekedésbiztonsági versenyt rendez a Nyíregyházi Rendőrkapitányság illetékességi területén tanuló általános iskolai 4. osztályos gyerekek részére.

Nyíregyháza - Az ORFK Országos Baleset-megelőzési Bizottság megbízásából a Nyíregyházi Rendőrkapitányság Területi Baleset-megelőzési Bizottsága közlekedésbiztonsági versenyt rendez a Nyíregyházi Rendőrkapitányság illetékességi területén tanuló általános iskolai 4. osztályos gyerekek részére. A versenyre Morvai Szabolcs r. őrnagynál lehet jelentkezni a 42/524-600-ás telefonszámon, a 3693-as vagy a 3690-es melléken március 7-ig. A vetélkedőnek március 11-én 10 órától a nyírpazonyi Színi Károly Általános Iskola ad otthont.

– A versenyre 4 fős csapatok (2 fiú, 2 lány) jelentkezését várjuk. Elméleti és ügyességi rész is lesz, melynek győztesei (1 fiú és 1 lány) részt vesznek a megyei döntőben, amelynek nyertes párosa képviseli megyénket a Győrben megrendezendő országos versenyen – közölte Tóth Attila r. őrnagy, osztályvezető.

- KM–LTL -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!