Nyíregyháza hírei

2013.02.28. 12:01

Mobil alkalmazásfejlesztés a Nyíregyházi Főiskolán

Nyíregyháza - Mobil alkalmazásfejlesztés a Nyíregyházi Főiskola Matematika és Informatika Intézetében címmel tartottak szakmai napot.

Nyíregyháza - Mobil alkalmazásfejlesztés a Nyíregyházi Főiskola Matematika és Informatika Intézetében címmel tartottak szakmai napot. A főiskolán a legmodernebb informatikai képzéseket szeretnék nyújtani, ehhez elkerülhetetlen, hogy szakirányokat, tanfolyamokat szervezzen hallgatóinak és a megfelelő alaptudással rendelkező külső személyeknek. Ezért az intézet a közeljövőben egy 25 kredites szakspecializációt alakít ki a programtervező informatikus szakos hallgatóknak, és egy 180 órás tanfolyamot indít el külsős érdeklődőknek. A résztvevők a gyakorlatorientált képzés során teljes képet kapnak a mobil alkalmazásfejlesztésről úgy, hogy lehetőségük van választani az iOS, Android és Windows Mobile platformok közül.

A szakmai nap célja az volt, hogy az érdeklődők bepillantás nyerjenek a mobil alkalmazásfejlesztésbe, és ismerkedjenek meg a Matematika és Informatika Intézet e területhez kapcsolódó elképzeléseivel, terveivel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!