Nyíregyháza hírei

2013.02.14. 10:32

Ráfutásos karambol okozott útszűkületet veszélyes helyen, Nyíregyházán

Nyíregyháza - Csütörtök reggel a Vasgyár utca egyik nem teljesen belátható kanyarulatában történt közúti baleset.

Nyíregyháza - Csütörtök reggel a Vasgyár utca egyik nem teljesen belátható kanyarulatában történt közúti baleset.Az eddigi adatok szerint egymás mögött haladt a Vasgyár utcán a belső sávban egy Citroen és egy Peugeot személygépkocsi a Bethlen Gábor utca irányába haladva. A benzinkút melletti jelzőlámpánál vélhetően a Citroen fékezett, amivel az őt követő Peugeot vezetője elkésett, de az is lehet, hogy a hajnali harmat által iszapossá tett por miatt nőtt meg a fékút, mert a két autó összeütközött.

A karambol nyomán személyi sérülés nem történt, de az anyagi kár jelentős. Egyik gépkocsi sem tudott önerőből továbbmenni. A Citroen gyakorlatilag totálkárosra tört, a Peugeot eleje ugyancsak összeroncsolódott. A felek nem vitatták a felelősséget, így a kárbejelentő kitöltése után hívhatták az autómentőket. Még az iratok kitöltésének ideje alatt megérkezett a közútkezelő szakembere, hogy a törmeléktől megtisztítsa az utat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!