Nyíregyháza hírei

2013.03.02. 11:03

A kémiát népszerűsítik a Nyíregyházi Főiskolán

Nyíregyháza - Márciusban és áprilisban folytatódik a Chemgeneration road show a 8-10. osztályos diákok számára.

Nyíregyháza - Márciusban és áprilisban folytatódik a Chemgeneration road show a 8-10. osztályos diákok számára.A BASF és a Nyíregyházi Főiskola közös rendezvénysorozataként tovább folytatódnak a kémiai kísérleti délutánok a főiskolán Chemgeneration road show címmel.

Az októberben és novemberben nagy sikerrel és telt házzal (jelen esetben laborokkal) tartott kísérleti foglalkozások arra késztették a szervezőket, hogy ismét lehetőséget adjanak azoknak a 8-10. osztályos fiataloknak, akik érdeklődnek a természettudományok, ezen belül a kémia iránt, hogy részt vehessenek a foglalkozáson. Az egyeztetések után újabb öt alkalommal vehetnek részt térítésmentesen középiskolás és 8. osztályos csoportok a Chemgeneration road show-n. A foglalkozások a D épület 2. számú körelőadójában kémia előadással kezdődnek 14 órától, majd kétszer egy óra laboratóriumi gyakorlattal folytatódnak a kémia laborokban.

A tervezett időpontok: március 13., 20., 27., április 10. és 17., mindegyik napon 14-17 óráig azonos helyszínen, a D 2. körelőadóban.

Egy alkalommal maximum 30 fő foglalkoztatására van lehetőség, de természetesen 5-10 fős csoportokat is fogadnak. Jelentkezni, egyeztetni Sarka Lajosnál lehet a 30/3420-144-es telefonszámon lehet vagy a [email protected] e-mail címen.

KM–LTL

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!