Nyíregyháza hírei

2013.03.03. 12:57

A Kulcs-program elterjesztése

Nyíregyháza - Az Új ÉFOÉSZ Tarnai Ottó Egyesület konferenciát szervez Hajdúszoboszlón, az In Hotelben február 27-én. A 10 óra 30 perctől kezdődő szakmai programon előadások hangzanak el a fiatal és a felnőtt fogyatékkal élőket érintő legfontosabb, legaktuálisabb témákról.

Nyíregyháza - Az Új ÉFOÉSZ Tarnai Ottó Egyesület konferenciát szervez Hajdúszoboszlón, az In Hotelben február 27-én. A 10 óra 30 perctől kezdődő szakmai programon előadások hangzanak el a fiatal és a felnőtt fogyatékkal élőket érintő legfontosabb, legaktuálisabb témákról.A fogyatékosokkal foglalkozó szervezetek célja a nagy létszámú intézmények „lebontása”, a lakóotthoni hálózat létrehozása, a Kulcs-program elterjesztése, népszerűsítése. A konferencia után szakmai műhely jelleggel összefoglaljuk a témákból számunkra legfontosabb tanulságokat, megfogalmazzuk, majd nyilvánosságra hozzuk a véleményünket.

- Tarnai Ottóné, elnök -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!