Nyíregyháza hírei

2013.03.02. 12:43

A nap előfizetője: Jeles István

Nyíregyháza - A Jeles házaspár 57 éve előfizetője a Kelet-Magyarországnak, illetve a lap elődjének. A családfő örömmel értesült arról, hogy ő lett A nap előfizetője. Jeles urat arra kértük, meséljen a családról, a hobbijáról és az újságolvasási szokásaikról.

Nyíregyháza - A Jeles házaspár 57 éve előfizetője a Kelet-Magyarországnak, illetve a lap elődjének. A családfő örömmel értesült arról, hogy ő lett A nap előfizetője. Jeles urat arra kértük, meséljen a családról, a hobbijáról és az újságolvasási szokásaikról. Rendszeres olvasója vagyok a napilapnak, akár csak a feleségem. Nyugdíjas pedagógusok vagyunk, 19 évig dolgoztunk Mándokon, itt rendeltük meg először a Keletet. Később a nejem Nyíregyházán, az 5. Számú Általános Iskolában helyezkedett el, én pedig a városi sportiskola, majd 15 évig a Jókai Mór Általános Iskola igazgatója voltam, egészen nyugdíjazásomig.

Hobbim a sport, a sportvezetés, az atlétikai verseny-bíróskodás, valamint a rajzolás, festés. Két gyermekünk van: a lányunk középiskolai tanár, a fiunk nyomdaipari mérnök, ők is érdeklődéssel olvassák a Keletet. A feleségem már kora hajnalban a postaládában találja az újságot, köszönet a kézbesítőnknek. Szinte minden érdekli: a sport, a Fórum-oldal, az Ízvilág...

Én is szívesen olvasom a lapot. Előbb átlapozom, aztán kezdem az első oldallal, folytatom a hátsó oldallal, majd következik a sport, a régi fotók, a Fórum, a Háttér, a Mindenfelől. Nagyon tetszenek dr. Angyal Sándor, Nyéki Zsolt, M. Magyar László, Mán László és a többi újságírók cikkei.

Színvonalas, érdekes és sokoldalú a Kelet, ugyanakkor javaslom, hogy több jegyzet, rövid elbeszélés kapjon helyet a lapban! – mondta Jeles István.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!