Nyíregyháza hírei

2013.03.22. 12:03

Hazaengedik a diákokat

Nyíregyháza – Pénteken reggel a katasztrófavédelmi igazgatóság illetékese ajánlást fogalmazott meg a Tankerületi Igazgatónak, hogy hatáskörében lehetőségéhez mérten tájékoztatást adjon az újbóli szélsőséges időjárással kapcsolatban az iskola igazgatóknak, hogy a megye területére narancs sárga másodfokú előrejelzést adott ki a meteorológiai szolgálat.

Nyíregyháza – Pénteken reggel a katasztrófavédelmi igazgatóság illetékese ajánlást fogalmazott meg a Tankerületi Igazgatónak, hogy hatáskörében lehetőségéhez mérten tájékoztatást adjon az újbóli szélsőséges időjárással kapcsolatban az iskola igazgatóknak, hogy a megye területére narancs sárga másodfokú előrejelzést adott ki a meteorológiai szolgálat. – Nem lehet tudni, hogy a meteorológusok által előre jelzett rendkívüli időjárás milyen állapotokat eredményez a megyében, ezért az általános- és középiskolák igazgatóinak azt javasoltuk: ha úgy ítélik biztonságosnak, a harmadik óra után engedjék haza a diákokat. A Nyíregyházán tanulók egy része a megye más pontján él, az ő hazajutásukat pedig így tudjuk garantálni. Természetesen senki sem marad felügyelet nélkül: azokra a gyerekekre, akik csak később tudnak hazamenni, az intézményekben pedagógusok figyelnek – mondta el a lapunknak Kőhegyi Edit, a nyíregyházi tankerület igazgatója.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!