Nyíregyháza hírei

2013.03.18. 16:50

Látogatás a kulisszák mögé

Nyíregyháza - A Színházi Világnap alkalmából március 23-án, szombaton 10 és 14 óra között a Móricz Zsigmond Színház nyílt napot szervez.

Nyíregyháza - A Színházi Világnap alkalmából március 23-án, szombaton 10 és 14 óra között a Móricz Zsigmond Színház nyílt napot szervez. A részvételhez előzetes regisztráció szükséges, a jelentkezéseket az [email protected] email címen vagy a 42/311-333-as telefonszám 116-os mellékén várják.

Programok

Ismerje meg a színház rejtett zugait! Lessen be a színfalak mögé, ismerje meg az előadások létrejöttében elengedhetetlen tárak munkáját, váljon bennfentessé a színészek által vezetett túra során!

Kóstolja meg a színház színészei és dolgozói által főzött és sütött finomságokat!

Dedikáltassa kedvenc színészeivel az évad során legkedvesebbé vált előadásának plakátját!

Van olyan kérdés, amelyet szívesen feltenne a színészeknek? Érdekli, kinek melyik szerep volt a kedvence? Most megteheti, üljön le a választott színésszel szembe és kezdődhet is a villámrandi.

Van kedve egy parti sakkhoz? Vagy inkább más társasjátékban mérné össze találékonyságát és ügyességét a társulat tagjaival? Most itt az alkalom.

Szeretne egy közös fotót az évadban bemutatott előadások egy-egy, a darabban viselt jelmezbe öltözött szereplőjével? A képet kinyomtatva még aznap haza is viheti!

A bátrabbak részt vehetnek a „Próbáld ki magad 30 percben!” programon, mely egy különleges, játékos fél óra: „A színész felkészül – avagy kreatív képesség-karbantartás”.

Bepillanthatnak a Piros Orr Bohócdoktorok Alapítvány munkájába, munkatársainak work shopjába, s megtapasztalhatják, hogyan gyógyítanak a nevetés segítségével szerte az országban és a világon.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!