Nyíregyháza hírei

2013.03.22. 12:27

Nyolc napja nem tudnak dolgozni az ibrányi üzemben

Ibrány – A település háztartásainak mintegy 20 százalékában nincs áram, és nagyon nagy gondot jelent, hogy a nagyerdői ipartelep is újra elektromosság nélkül maradt, így a 300 embernek munkát adó, autóalkatrészeket gyártó üzemben már 8 napja szünetel a szolgáltatás – mondja Berencsi Béla, Ibrány polgármestere, aki nem rejti véka alá a véleményét.

Ibrány – A település háztartásainak mintegy 20 százalékában nincs áram, és nagyon nagy gondot jelent, hogy a nagyerdői ipartelep is újra elektromosság nélkül maradt, így a 300 embernek munkát adó, autóalkatrészeket gyártó üzemben már 8 napja szünetel a szolgáltatás – mondja Berencsi Béla, Ibrány polgármestere, aki nem rejti véka alá a véleményét. Szerinte a szolgáltató indokolatlanul vágta le a vezetéket, emiatt került veszélybe a gyárban dolgozók, illetve családjaik megélhetése. – Csütörtök estére kapta vissza az ipartelep az áramot, ám péntek reggelre ismét megszűnt az áramellátás. A múlt csütörtök óta nem tudnak dolgozni az emberek, emiatt óriási a kiesés, és félő, hogy ez az üzem jövőjét is veszélyeztetheti – mondta a polgármester.


12:39: Most kaptuk a hírt, hogy visszakapcsolták az áramot az üzemben!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!