Nyíregyháza hírei

2013.03.04. 13:19

Vigyázzon, ez a legdrágább parkoló!

Nyíregyháza - Óvatlan autósok járják meg naponta, egy szabálytalan útjelzés miatt Nyíregyházán. Egy pár perces várakozás, akár ötvenezer forintba is kerülhet.

Nyíregyháza - Óvatlan autósok járják meg naponta, egy szabálytalan útjelzés miatt Nyíregyházán. Egy pár perces várakozás, akár ötvenezer forintba is kerülhet.Egy autós hívta fel a figyelmünket egy közlekedési, pontosabban egy parkolási anomáliára Nyíregyházán. A Szent István utca egyik szakaszán, pontosan a Hunyadi utcától kezdődő részén ott egy parkoló automata, mögötte pár méterrel a tábla is jelzi, ez fizető parkoló.

A két tárgy között az úton kopott festékfoltok az aszfalton, amit a bírságoló hatóság forgalomtól elzárt területnek értelmez, az autósok meg nem, mert nincs ott szabályos jelzés. (apróság, hogy nem is indokolt) Ettől függetlenül, aki a rendelőbe megy, mondjuk fogszabályzásra, ne itt álljon meg, mert a büntetésből a fogszabályzó ára is kijönne.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!