Nyíregyháza hírei

2013.04.13. 13:19

A személyforgalom is torlódik Záhonynál, illetve Beregsuránynál

Nyíregyháza, 2013. április 13., szombat (MTI) - A teherforgalom mellett a személyforgalom is torlódik a Záhony és Csap közötti magyar-ukrán határállomáson, illetve a két ország másik átkelőhelyén, Beregsurány és Asztély között - közölte a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) a honlapján szombat délben.

Nyíregyháza, 2013. április 13., szombat (MTI) - A teherforgalom mellett a személyforgalom is torlódik a Záhony és Csap közötti magyar-ukrán határállomáson, illetve a két ország másik átkelőhelyén, Beregsurány és Asztély között - közölte a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) a honlapján szombat délben.A tájékoztatás szerint a belépő személyforgalomban Záhonynál kétórás, Beregsuránynál pedig egyórás várakozásra kényszerülnek az utazók.

A Záhony és Csap közötti teherforgalomban a szombat reggeli 8 órás várakozáshoz képest délig egy órával csökkent a kilépő kamionok veszteglési ideje.

- MTI - 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!