Nyíregyháza hírei

2013.04.24. 10:21

Egynapos fizetőeszközt vezetnek be Nyíregyházán

Nyíregyháza - Egy egész város fog köszönni és mosolyogni pénteken, Nyíregyházán. A számtalan program közül talán a legizgalmasabb az a nem hivatalos köszönési rekordkísérlet lesz, amelyen 2012-ben mintegy 8000 ember vett részt, s a szervezők bíznak benne, hogy idén ez a szám felfelé mozdul el.

Nyíregyháza - Egy egész város fog köszönni és mosolyogni pénteken, Nyíregyházán. A számtalan program közül talán a legizgalmasabb az a nem hivatalos köszönési rekordkísérlet lesz, amelyen 2012-ben mintegy 8000 ember vett részt, s a szervezők bíznak benne, hogy idén ez a szám felfelé mozdul el. A színpad mellett felállított számláló pillanatnyi állását az egész nap folyamán figyelemmel lehet majd kísérni az óriáskivetítőn.

A köszönésért cserébe ajándék is jár, amihez egy napra új fizetőeszközt is bevezetnek Nyíregyházán. Aki ellátogat a város főterére, és a „Helló kapuknál” regisztrál, az minden egyes köszönésért cserébe kap egy „Köszönő Tallért”. A fizetőeszköz 1-től 6 tallérig ajándékokra, játékokra, virágmagra, lufira vagy vattacukorra, de akár egy különleges díszlet előtti emlékfotózásra is beváltható. A fotók a Helló Nyíregyháza! facebook-oldalára kerülnek, ahonnan bárki letöltheti. Aki pedig a Köszönőtallér Kuponfüzettel valamennyi kapunál regisztrál, az részt vehet az esti nyereménysorsoláson, ahol igen értékes ajándékok találnak majd gazdára.

Egész nap ingyenesen használhatják a gyermekek a szivacs- és környezetbarát játékokat, beleülhetnek egy rendőr, tűzoltó, vagy versenyautóba. Lesz gyermek sportvetélkedő, sőt óránként egy-egy cukorágyú lövés is eldurran. A sok programból kicsik és nagyok egyaránt találhatnak kedvükre valót.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!