Nyíregyháza hírei

2013.04.06. 10:23

Előfizetők véleménye a Kelet-Magyarországról - „Engem minden érdekel”

Nyíregyháza - Az országos, a megyei és a helyi események egyaránt érdeklik Bécsi Jánost.

Nyíregyháza - Az országos, a megyei és a helyi események egyaránt érdeklik Bécsi Jánost. Több éve előfizetője a Kelet-Magyarországnak Bécsi János, a Nyíregyházi Kézilabda Klub NB I. B-s csapatának sportolója. Az újsággal azonban már gyermekkorában megismerkedett, ugyanis Nyírbogáton élő szülei szintén előfizetői voltak lapunknak, illetve mind a mai napig járatják is az újságot.

– Középiskolásként már aktívan kézilabdáztam, az újságban mindig elolvastam az ezzel, illetve a többi sportággal kapcsolatos híreket – eleveníti fel ifjúságának éveit a Törökországot és Olaszországot is megjárt sportember. – Amikor családot alapítottam, én is előfizetője lettem a lapnak. A „komplex” csomagot választottam, így a Kelet-Magyarország mellett megkapjuk a Kiskegyed, a Kiskegyed Konyha, a Kiskegyed Otthon és az Auto-bild című kiadványokat is, így aztán van bőven mit olvasnia a családnak. A 14 éves Ádám fiam az utánpótlás korosztályban kézilabdázik, s mivel csapatáról is gyakran ír az újság, ő is előszeretettel böngészi a lapot. A 17 éves Regina is bele-beleolvasgat délután az iskola után.

– Reggel 6 óra körül már megérkezik az újság, s a délelőtti órákban van időm átolvasni – avat be olvasási szokásaiba Bécsi János. – Elolvasom a fontosabb híreket, utána átnézem a sportoldalakat, majd az utolsó oldalon tekintem át az érdekességeket. Ezután következnek az aktuális politikai események. Tulajdonképpen minden érdekel, legyenek azok országos, megyei vagy helyi események. Természetesen örömmel olvasom a nyírbogáti híreket is a lapban. Az Ízvilág oldalt is meg szoktam nézni, s ha egy-egy recept felkelti az érdeklődésemet, akkor az ügyes kezű, s főzni-sütni szerető hitvesem elkészíti. Összességében elégedett vagyok a lappal.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!