Nyíregyháza hírei

2013.04.19. 12:06

Hatalmas tűz tombolt a Tokaji úti piacon

Nyíregyháza - Kettes kiemelt fokozatú tűzhöz kaptak riasztást a Katasztrófavédelem nyíregyházi tűzoltói péntek délelőtt.

Nyíregyháza - Kettes kiemelt fokozatú tűzhöz kaptak riasztást a Katasztrófavédelem nyíregyházi tűzoltói péntek délelőtt. A Tokaji úton lévő piacon két egymáshoz épített bódé áll lángokban. A füst beterít mindent, már egy kilométeres távolságból is lehet látni. A tűzoltóknak az oltásban nehézséget jelent az elektromos kábelhálózat szinte átláthatatlan rendszere, valamint az, hogy a bezárt ajtók mögött további rácsok nehezítik a mozgást. A gyorsvágóval hamar kinyitották az épületeket, és több irányból haladva oltanak.

Sajnos azt, hogy melyik bódé kié vagy  mit tárol benne, nem tudni, ez pedig annyiban lehet fontos, hogy az égés során felszabaduló gázok okozhatnak-e belégzés útján károsodást. A biztonság okáért a mentők is kivonultak biztosítani a kárhelyet, egyelőre apróbb hámsérüléseket jeleztek az oltást megkezdő civilek, de ezeket szinte bizonyosan nem szükséges ellátni. Az anyagi kár nagyságát, illetve a tűz keletkezési okát egyelőre nem lehet még megállapítani.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!