Nyíregyháza hírei

2013.04.11. 09:39

Őrizetben a két bolti szarka

Nyíregyháza - A Nyíregyházi Rendőrkapitányság tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt indított eljárást egy 17 éves nagyhalászi fiú ellen.

Nyíregyháza - A Nyíregyházi Rendőrkapitányság tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt indított eljárást egy 17 éves nagyhalászi fiú ellen. A fiatal 2013. április 10-én délelőtt egy nyíregyházi nagyáruházból különböző értékeket kísérelt meg eltulajdonítani, amikor cselekménye közben az üzlet egyik munkatársa tetten érte. A rendőrök a tolvajt a rendőrkapitányságra előállították és szabálysértési őrizetbe vették.

A Mátészalkai Rendőrkapitányság lopás elkövetése miatt indított eljárást egy 17 éves pátrohai lakos ellen. A fiatal fiú 2013. április 10-én egy mátészalkai nagyáruházban különböző élelmiszereket bontott ki és fogyasztott el, amikor az üzlet egyik munkatársa cselekménye közben tetten érte. A rendőrök a férfit elfogták, a rendőrkapitányságra előállították szabálysértési őrizetbe vették és gyorsított eljárásban 72 órán belül bíróság elé állítják.

Szabolcs- Szatmár- Bereg Megyei Rendőr- főkapitányság

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!