Nyíregyháza hírei

2013.04.17. 12:55

Tizenhárom csapat, tizenhárom állomás

Megkezdődött a Katasztrófavédelmi Ifjúsági verseny megyei döntője. A kilenc általános, és négy középiskolai csapat legjobbjai az országos döntőben képviselik megyénket. A versenyt az erdei tornapályán rendezték meg.

Megkezdődött a Katasztrófavédelmi Ifjúsági verseny megyei döntője. A kilenc általános, és négy középiskolai csapat legjobbjai az országos döntőben képviselik megyénket. A versenyt az erdei tornapályán rendezték meg.A Megyei Polgári Védelmi Szövetség és a Megyei Tűzoltó Szövetség közreműködésével Nyíregyházán az Erdei Tornapályán rendezte meg a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság, megyei ifjúsági versenyét, amelynek legjobbjai az országos döntőben képviselik szűkebb vidékünket.

A köszöntőben Dányi Béla tű. ezredes elmondta: köszönjük azoknak a társszerveknek a segítségét, akik állomást hoztak létre a mai versenyre, színesítve a versenyt. - Köztük van a Kelet-Magyarországi Speciális Mentőegyesület, a Nyírerdő ZRT. és a Felső-Tisza-vidéki Vízügyi Igazgatóság, valamint a Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedési Osztálya.

A verseny hivatalos megnyitójában Istenes Sándor nyá. pv. dandártábornok elmondta: ez a verseny a jogelődjével, a Polgári védelmi ifjúsági versennyel együtt immár 22 éves múltja van, akik az első versenyeken indultak, ma már lehet, hogy kollégáink.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!