Nyíregyháza hírei

2013.04.23. 13:17

Vezetői engedély állami támogatással

Nyíregyháza -  Harmincezer diák és ötezer pedagógus juthat ingyenes e-learninges elméleti képzéshez a KRESZ-ből.

Nyíregyháza -  Harmincezer diák és ötezer pedagógus juthat ingyenes e-learninges elméleti képzéshez a KRESZ-ből. Jól hangzik, ugye? A „Közoktatási intézmények közúti közlekedés biztonságát szolgáló nevelési tevékenységének szakmai támogatása” elnevezésű projekt keretében a köznevelési intézmények pedagógusai és tanulói számára ingyenesen bocsátják rendelkezésre az elkészített e-learning tananyagokat és módszertani segédanyagokat. A kampányban külön-külön tananyagot biztosítanak elsősorban az 5-8., valamint a 9-12. évfolyamos tanulók számára, illetve módszertani útmutatóval kiegészítve a köznevelési intézményben dolgozó pedagógusok részére.

A projektet támogató weboldalon (www.tanuloknak.hu) kívül az iskolák, pedagógusok és a tanulók számára a projekt idejére, június 18-ig telefonos ügyfélszolgálatot biztosítanak, amelyet – munkaidőben – a +36 (1) 510-04-94 telefonszámon lehet elérni.

KM–LTL

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!