Nyíregyháza hírei

2013.05.15. 11:15

Autószerelők a verseny tisztaságáért

Nyíregyháza - Az egész országból egyre többen csatlakoznának a szabolcsiak indította mozgalomhoz.

Nyíregyháza - Az egész országból egyre többen csatlakoznának a szabolcsiak indította mozgalomhoz.A szakma országos támogatottságára számít az a harminc tisztességesen működő autószerelő iparos, vállalkozó, akik aláírásukkal is támogatták két nyíregyházi kollégájuk - ímmár az Autószerelők Országos Egyesülete által is felkarolt - kezdeményezését: a szigorú jogszabályokat betartó társaik sorakozzanak fel mögéjük és a túlélésük érdekében együtt lépjenek fel, a piaci verseny tisztaságáért.

Ilyen még nem volt - állítja egybehangzóan Kukoly Sándor manda-bokri és Kovács István orosi autószerelő mester, a jobbító elképzelésüket osztatlan lelkesedéssel fogadó, kettejüket pedig a végső soron életbe vágó "szent ügy" képviseletére felhatalmazó, első szakmai gyűlést követően. Az országban futótűzként terjed a hír, hogy a tisztes ipar életben maradásáért már felléptek a szabolcsiak.

További részletek a 2013.05.16.-i Kelet-Magyarországban

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!