Nyíregyháza hírei

2013.05.06. 10:24

Jótékonysági koncert lesz a Romkert Sörözőben

Nyíregyháza - Örökbefogadó nappal egybekötött jótékonysági koncertet szervez a Kisherceg Állatmentő Egyesület. A három fellépős rendezvény május 11-én a nyíregyházi Romkert Sörözőben kap helyet, az est teljes bevétele az állatmentők munkáját támogatja.

Nyíregyháza - Örökbefogadó nappal egybekötött jótékonysági koncertet szervez a Kisherceg Állatmentő Egyesület. A három fellépős rendezvény május 11-én a nyíregyházi Romkert Sörözőben kap helyet, az est teljes bevétele az állatmentők munkáját támogatja.Szombaton 14 órától kezdődnek a programok az Örökbefogadó Nap helyszínén. Este hat óráig a Romkert Söröző udvarán a Kisherceg Állatmentő Egyesület munkatársai mutatják be munkájukat, számolnak be a mentett állatok állapotáról és az örökbefogadás részleteiről. A helyszínen kiválasztott kutyák örökbefogadása esetén ajándék nyakörvet adnak! Lehetőség lesz továbbá kutyasimogatásra és sétáltatásra, a kisgyermekek pedig szakértő felügyelet mellett rajzolhatnak, festhetnek, kézműveskedhetnek.

Az egyesület önkéntesei által készített termékek is megvásárolhatók lesznek a nap folyamán, ahogy „állati dolgok” közül is válogathatnak a jelenlegi és leendő gazdik. Az állatfelszerelés vásár bevételének 30 százaléka is a Kisherceg Állatmentő Egyesületet segíti!

Ahogy az egyesület korábbi rendezvényén, úgy ezúttal is lesz lehetőség támogató jegyek megvásárlására. A támogatást egy tál finom étellel hálálja meg a Kisherceg!

A jótékonysági koncert este nyolc órától a Critical Mass nevű formáció hangulatkeltésével kezdődik. A „bemelegítést” követően 21 órakor a FullConTact lép színpadra, majd 22 órakor érkezik a Hangerilla, akik a rock, a rap, a funk, a metal, a punk, a pop - és a többi – ütős egyvelegével szedik szét a házat.

- Kocsis Kinga -

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!