Nyíregyháza hírei

2013.05.30. 09:26

Már nem bosszantja az autósokat a kötelező haladási irány tábla a Korányin

Hónapokig bosszantotta egy közlekedési tábla a nyíregyházi autósokat, és emiatt a rendőrség is komoly bírságolással volt kénytelen érvényt szerezni a hatályának a Korányi Frigyes utcán.

Hónapokig bosszantotta egy közlekedési tábla a nyíregyházi autósokat, és emiatt a rendőrség is komoly bírságolással volt kénytelen érvényt szerezni a hatályának a Korányi Frigyes utcán.Eredetileg a Törpe utca Korányi Frigyes utca körzetében élők akartak nyugalmat az ebben a térségben áthaladó autóktól. Ezért kérték, hogy ide ne hajthassanak be a Korányi Frigyes utcán a Sóstó irányából érkezők.

A tábla kihelyezése jelentősen megnövelte a körforgalom terhelését, nem is bírta azt igazán, ezért visszaállították az eredeti állapotot. A lakók védelmét a lakóövezet táblák segítik, így kisebb a zaj, hiszen ebben a körzetben a maximális sebesség lecsökkent, ráadásul sebesség lassító bordák is erősítik annak hatását.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!