Nyíregyháza hírei

2013.05.05. 14:51

Polgárőrre támadt egy verekedő férfi Tiszavasváriban

Nyíregyháza, 2013. május 5., vasárnap (MTI) - Polgárőrre támadt egy verekedő férfi Tiszavasváriban vasárnap, a 25 éves helyi lakos ellen közfeladatot ellátó személy elleni erőszak megalapozott gyanújával indult eljárás - közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság helyettes sajtószóvivője az MTI-vel.

Nyíregyháza, 2013. május 5., vasárnap (MTI) - Polgárőrre támadt egy verekedő férfi Tiszavasváriban vasárnap, a 25 éves helyi lakos ellen közfeladatot ellátó személy elleni erőszak megalapozott gyanújával indult eljárás - közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság helyettes sajtószóvivője az MTI-vel.Berki Bianka elmondta: a kisváros egyik presszója előtt hajnalban egy háromtagú társaság előzetes szóváltást követően dulakodni kezdett, és a közelben tartózkodó, szolgálatban lévő polgárőr megpróbálta szétválasztani őket. Ekkor az egyik verekedő rátámadt, rángatni kezdte és bántalmazással fenyegette meg.

Az időközben helyszínre érkező rendőrök a férfit elfogták, és szabadlábon hagyása mellett indítottak ellene eljárást.

- MTI - 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!