Nyíregyháza hírei

2013.05.20. 09:57

Prostituált őrizetben - Rendőrségi hírek Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből

Nyíregyháza - A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Érkerti Rendőrőrse tiltott kéjelgés szabálysértés elkövetése miatt indított eljárást L. Nikolett Julianna 22 éves nyíregyházi lakos ellen.

Nyíregyháza - A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Érkerti Rendőrőrse tiltott kéjelgés szabálysértés elkövetése miatt indított eljárást L. Nikolett Julianna 22 éves nyíregyházi lakos ellen. A nőt 2013. május 19-én este Nyíregyházán cselekménye közben tetten érték a rendőrök, amikor a szükséges orvosi papírok nélkül anyagi ellenszolgáltatásért szexuális szolgáltatást kínált. Az egyenruhások a nőt elfogását követően a rendőrőrsre előállították, szabálysértési őrizetbe vették és gyorsított eljárásban állítják bíróság elé.

Csalás miatt körözték

A Nyírbátori Rendőrkapitányság munkatársai igazoltatták 2013. május 19-én O. Barna 52 éves mátészalkai lakost, akiről a rendőri ellenőrzés során kiderült, hogy ellene a Mátészalkai Járásbíróság csalás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt elfogatóparancsot bocsátott ki. A rendőrök a férfit elfogták, a rendőrkapitányságra előállították és őrizetbe vették.

Szabolcs- Szatmár- Bereg Megyei Rendőr- főkapitányság

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!