Nyíregyháza hírei

2013.06.06. 07:59

ANGKOR - Díszletek az örökkévalóságnak

Nyíregyháza - Fotóművészt, Ázsia kutatót, aki 30 országban járt, opera kedvelőt, Forster emlékérmes képalkotót, akiről még Makk Károly is elismeréssel szólt, a világ tetején, Tibetben járó utazót, aki megmászta a Kaukázust, és az Ararátot szólított a nézők elé Orémusz Maja szerdán este a Bencs villában.

Nyíregyháza - Fotóművészt, Ázsia kutatót, aki 30 országban járt, opera kedvelőt, Forster emlékérmes képalkotót, akiről még Makk Károly is elismeréssel szólt, a világ tetején, Tibetben járó utazót, aki megmászta a Kaukázust, és az Ararátot szólított a nézők elé Orémusz Maja szerdán este a Bencs villában. Kicsit oldalra lépett, hogy jusson elég hely ezeknek az embereknek, de a nézők meglepetésére, mindez egyetlen helyet igényelt, ugyanis dr. Sipos László beszélt élményeiről, amiket szépia-törtfehér képeken mutatott meg az érdeklődőknek. Nem elsősorban Angkor bemutatása, hanem az idő, az időtlenség ábrázolása volt az a kihívás, ami őt utazóként megérintette, és amit a nézőknek e tárlaton próbált átadni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!