Nyíregyháza hírei

2013.06.06. 12:54

Autót húztak, traktornehezéket tartottak a kollégisták Vasváriban

Tiszavasvári - A napokban Tiszavasváriban tizenkettedik alkalommal rendezték meg öt középiskolai kollégium sportolóinak részvételével a hagyományos Vasvári Pál Kupát.

Tiszavasvári - A napokban Tiszavasváriban tizenkettedik alkalommal rendezték meg öt középiskolai kollégium sportolóinak részvételével a hagyományos Vasvári Pál Kupát.

Borsod megyéből a tiszaújvárosi Eötvös József Kollégium, a Szerencsi Városi Kollégium, míg megyénkből a nyíregyházi Szent Imre Kollégium, a záhonyi Dr. Béres József Kollégium és a házigazda intézmény versenyzői vettek részt a meghívásos tornán. Budai János helyi kollégiumvezető megnyitó szavai után a versenyzők két számban mérték össze felkészültségüket, ügyességüket a városi sportcsarnokban, illetve a mellette található szabadtéri pályákon. Teremlabdarúgásban a szerencsiek szerezték meg az elsőséget a tiszaújvárosiak és a Szent Imre Kollégium csapata előtt. A szervezők különdíjakat is odaítéltek. A legjobb mezőnyjátékos címét a záhonyi Csépke Zoltán, a legbiztosabb kezű kapus jutalmát a nyíregyházi Vadászi László, míg a gólkirályi címet a szerencsi Tóth Dominik érdemelte ki.

Az ötletgazda Kis Gyula tanár úr által vezetett érdekes és hangulatos „Kollégiumok legerősebb emberei” elnevezésű versengésben a diákok autót vontattak, súlyt löktek, medicinlabdát dobtak, abroncsot forgattak, traktornehezéket tartottak és fekvenyomásban is megmérkőztek. Csapatban az elsőséget Vasvári I. sz. gárdája szerezte meg, míg a Vasvári II. és a Szent Imre Kollégium holtversenyben a második, a Dr. Béres József Kollégium I. és a Szerencs II. sz. együttese a harmadik helyen végzett. Egyéniben Nyitrai Attila, Nagy Sándor, Kapitány Richárd (valamennyien vasváriak), Szakács Bence (Szent I. Koll.), Demjén Tamás (Dr. Béres J. Koll.), Mihaliczki Zoltán (Szent I. Koll.) sorrend alakult ki. Az élen végzettek teljesítményét kupával, éremmel és oklevéllel ismerték el a rendezők.

Bodor Ádám - Nagy András

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!