Nyíregyháza hírei

2013.06.25. 15:18

Csak a Koppány csoport és az otthonvédők tartottak ki

Budapest - Most indulnak a Képviselői irodaházhoz a svájci frank hiteles demonstrálók. Egyikükkel, Csillával sikerült felvenni a kapcsolatot, aki telefonban elmondta, hogy nagyon dühös, és nagyon csalódott a tömeg, mert a Kúria július 4-re napolta el a döntéshozást a devizahitelesek ügyében.

Budapest - Most indulnak a Képviselői irodaházhoz a svájci frank hiteles demonstrálók. Egyikükkel, Csillával sikerült felvenni a kapcsolatot, aki telefonban elmondta, hogy nagyon dühös, és nagyon csalódott a tömeg, mert a Kúria július 4-re napolta el a döntéshozást a devizahitelesek ügyében. A felháborodott tömegben egy nyíregyházi férfit elvittek a rendőrök, mert egy bank külsejét festékkel lefújta. Ő a Koppány csoport tagja, és amikor a rendőrök tömege elvitte a férfit, már csak ők és az Otthonvédők vonultak az utakon, a hasonló sorssal megvert csoportok, ekkor már nem voltak velük. Most abban bíznak, hogy a demonstrációt látva lesz a képviselők között, aki megérti, hogy ez így nem mehet tovább.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!