Nyíregyháza hírei

2013.06.23. 12:14

Dulakodás a kidobókkal - Rendőrségi hírek Szabolcsból

Szabolcs-Szatmár-Bereg - A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén 2013. június 23-án történt események összefoglalója.

Szabolcs-Szatmár-Bereg - A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén 2013. június 23-án történt események összefoglalója.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Ibrányi Rendőrőrse garázdaság szabálysértés elkövetése miatt indított eljárást M. Ferenc 21 éves gávavencsellői lakos ellen. A férfi 2013. június 22-én este Gávavencsellő belterületén agresszívan viselkedett, verekedést provokált és kiabált. A garázdát a kiérkező járőrök felszólították, hogy cselekményét hagyja abba, melynek nem tett eleget. A férfit a rendőrök elfogták, a rendőrőrsre előállították és szabálysértési őrizetbe vették.

A Mátészalkai Rendőrkapitányság nagyobb értékre elkövetett lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást A. Norbert 28 éves mátészalkai lakos ellen. A rendelkezésre álló adatok szerint a férfi 2013. június 22-én éjszaka lopási szándékkal betört egy mátészalkai lakásba és onnan különböző nagyobb értékeket tulajdonított el. A Mátészalkai Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya a férfit elfogta, a rendőrkapitányságra előállította és gyanúsítottként kihallgatta.

A Mátészalkai Rendőrkapitányság garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást V. Mihály Zoltán 33 éves, K. Pál Zoltán 35 éves nyíregyházi, valamint H. István 22 éves nagydobosi lakos ellen. A rendelkezésre álló adatok szerint H. István és V. Mihály Zoltán 2013. június 22-én este megjelentek egy nagydobosi szórakozóhely előtt, ahol szóváltásba keveredtek a hely biztosításáért felelős személyekkel és köztük dulakodás alakult ki. A rendőrök a garázda társaság tagjait elfogták, a rendőrkapitányságra előállították és gyanúsítottként kihallgatták.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!