Nyíregyháza hírei

2013.06.22. 11:43

Garázdaság a kórházban - Rendőrségi hírek Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből

Vásárosnamény - A Vásárosnaményi Rendőrkapitányság garázdaság szabálysértés elkövetése miatt indított eljárást T. Gábor 32 éves nyírmadai lakos ellen.

Vásárosnamény - A Vásárosnaményi Rendőrkapitányság garázdaság szabálysértés elkövetése miatt indított eljárást T. Gábor 32 éves nyírmadai lakos ellen. A rendelkezésre álló adatok szerint a férfi 2013. június 21-én este a vásárosnaményi kórházban kiabált és az ott dolgozókat trágár szavakkal illette. A rendőrök a férfit elfogták, a rendőrkapitányságra előállították és szabálysértési őrizetbe vették.

Tiltott kéjelgés miatt eljárás

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Érkerti Rendőrőrse tiltott kéjelgés szabálysértés elkövetése miatt indított eljárást B. Tünde 18 éves nyíregyházi lakos ellen. A nőt 2013. június 21-én este Nyíregyháza belterületén érték tetten, miközben szexuális szolgáltatást kínált anyagi ellenszolgáltatásért az arra közlekedőknek. A fiatal nő tevékenységét tiltott helyen és a szükséges orvosi iratok nélkül végezte. A rendőrök a nőt elfogták a rendőrőrsre előállították és szabálysértési őrizetbe vették.

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!