Nyíregyháza hírei

2013.06.16. 16:27

Habozás nélkül haboztak a Kisherceggel

Nyíregyháza - Családi napot tartott a Kisherceg Állatmentő Egyesület az erdei tornapályánál.

Nyíregyháza - Családi napot tartott a Kisherceg Állatmentő Egyesület az erdei tornapályánál.

Családias, jókedvű, állati! – csak néhány jelző azok közül, amik tökéletesen jellemzik a Kisherceg Állatmentő Egyesület legutóbbi családi napját. Az állatmentők ezúttal is a nyíregyházi Erdei tornapályára várták a kicsiket és nagyokat, ahol a legnagyobb siker egyértelműen a gyermekeknek kitalált „habparty” volt.

A habos szórakozásról a HungaroChemicals Kft. a nyíregyházi tűzoltók segítségével gondoskodott, a hangulatot a Sunshine Rádió műsorvezetője és ügyvezetője, Balogh Béla forrósította.

Természetesen ezúttal sem maradt el a tánc, a zene és a sport, valamint a bábszínház, amit a kisgyermekek és szüleik kedvence, a Burattino hozott el a családi napra.

Ahogy tavaly, ismét megnyitotta „kapuit” a kisállatsimogató, ami nevével ellentétben nem a hagyományos értelemben vett házi kedvencek bemutatóját rejtette. A kígyóféléket, pókokat és egyéb, ritkán látott állatokat a legbátrabbak kézbe is vehették, míg a félénkebbek megelégedtek a nézelődéssel is.

Aki az „átlagosabb” állatok társaságára vágyott, megsimogathatta és sétálni is elvihette a Kisherceg Állatmentő Egyesület gondozásában lévő kutyusokat. Aki pedig eledelt adományozott a szervezet mentvényeinek, emléklapot is kapott.

– Ismét egy fantasztikus napot tölthettünk együtt szombaton! Igazán családiasra és jókedvűre sikerült a rendezvényünk, és ezért köszönettel tartozunk minden kedves támogatónknak, segítőnknek, akiknek hála, a tombolasorsoláson és a kutyaszépségversenyen rengeteg nyeremény talált gazdára. Köszönjük a kilátogató családoknak is, akik nélkül szintén nem ment volna – összegezte Krusinszkiné Bíró Bernadett, az egyesület elnöke.

Hozzátette: reményeik szerint a családi napot jövőre újra megtarthatják, de addig sem hagyják programok nélkül az állatbarát családokat!

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!