Nyíregyháza hírei

2013.06.03. 10:37

Tiltott kéjelgés miatt őrizetben - Rendőrségi hírek Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből

Szabolcs-Szatmár-Bereg - A Nyíregyházi Rendőrkapitányság tiltott kéjelgés szabálysértés elkövetése miatt indított eljárást L. Tünde 19 éves nyíregyházi lakos ellen.

Szabolcs-Szatmár-Bereg - A Nyíregyházi Rendőrkapitányság tiltott kéjelgés szabálysértés elkövetése miatt indított eljárást L. Tünde 19 éves nyíregyházi lakos ellen. A fiatal nő 2013. június 2-án este Nyíregyháza belterületén a rendőrjárőrök érték tetten, miközben anyagi ellenszolgáltatásért szexuális szolgáltatást kínált az arra közlekedőknek. A nő tevékenységét tiltott helyen és a szükséges orvosi papírok nélkül végezte. A járőrök a nőt elfogták, szabálysértési őrizetbe vették és gyorsított eljárásban bíróság elé állítják.

Garázdát fogtak el a rendőrök

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást N. Dezső 39 éves napkori lakos ellen. A rendelkezésre álló adatok szerint a férfi 2013. június 1-én délután megjelent egy napkori ház előtt baltával a kezében, ahol hadonászott és ordítozott. A kiabálásra az ott lakó 31 éves férfi jött ki a házból akivel összeszólalkozott, majd összeverekedett. A rendőrség a garázdát elfogta, a rendőrkapitányságra előállította és gyanúsítottként kihallgatta.

Elfogták a betörőket

A Nyírbátori Rendőrkapitányság betöréses lopás elkövetése miatt indított nyomozást egy 9 éves, két 11 éves, egy 12 éves valamint két 13 éves fiatal ellen. A rendelkezésre álló adatok szerint a fiatalok 2013. junius 2-án délután egy nyírbátori házba ajtó befeszítés módszerével bementek, ahonnan különböző fém tárgyakat kíséreltek meg eltulajdonítani. A betörőket a tulajdonos egyik rokona megzavarta ezért elmenekültek. A rendőrség a bejelentést követően azonnal megkezdte az adatgyűjtést és az ismeretlen elkövetők felkutatása érdekében, melynek eredményeképpen a fiatalokat rövid időn belül még a helyszín közelében elfogták. A rendőrök az elkövetőket a rendőrkapitányságra előállították és meghallgatták, melynek során mindannyian beismerték tettüket.

Szabolcs- Szatmár- Bereg Megyei Rendőr- főkapitányság

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!