Nyíregyháza hírei

2013.06.07. 11:41

Új helyre költözik a Jósa András Oktatókórház Onkoradiológiai Osztálya

A közelgő Tömbkórház projekthez kapcsolódó építkezések miatt június 15-től új helyre, a Szülészet épületébe költözik a Jósa András Oktatókórház Onkoradiológiai Osztálya - tájékoztatta portálunkat az intézmény sajtóosztálya.

A közelgő Tömbkórház projekthez kapcsolódó építkezések miatt június 15-től új helyre, a Szülészet épületébe költözik a Jósa András Oktatókórház Onkoradiológiai Osztálya - tájékoztatta portálunkat az intézmény sajtóosztálya. Az osztály költöztetésére 2013. június 8 – 14. között kerül sor, így a

betegek és a látogatók június 15-től már a Szülészet épületében találják meg az Onkoradiológiát. Az osztály áthelyezésére a közelgő Tömbkórház projekthez kapcsolódó építkezések miatt van szükség. Kérjük a kedves látogatókat, hogy figyeljék a kórház területén kihelyezett útbaigazító táblákat - tudtuk meg a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kórházak és Egyetemi Oktatókórház Kommunikációs és PR Osztályától.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!