Nyíregyháza hírei

2013.07.26. 16:08

Nemzetközi Térzene Fesztivál Máriapócson

Máriapócs - 2013. július 21-től első alkalommal ad otthont a Lelkigyakorlatos- és Zarándokház Máriapócson - az Önkormányzat támogatásával - a Nemzetközi Fúvószenei Tábornak.

Máriapócs - 2013. július 21-től első alkalommal ad otthont a Lelkigyakorlatos- és Zarándokház Máriapócson - az Önkormányzat támogatásával - a Nemzetközi Fúvószenei Tábornak. A hely és a helyszín igazán alkalmas az eseménynek. A ház dolgozói, az atyák kedvessége, szeretete, segítőkészsége hozzájárul ahhoz, hogy a gyerekek jól érezzék magukat és megtapasztalják az együttzenélés örömét.

Fazekas Mihály tanár úr, a tábor vezetője elmondta, hogy a Máriapócsi Alapfokú Művészeti Iskola diákjain kívül eljöttek nyírbátori, bátorligeti, kisvárdai, nyírcsászári, nyírgyulaji, nyírvasvári, miskolci zenét szerető fiatalok.

Fotó: Szahajdáné Blánár Tünde

A táborozók 2013. július 27-én, szombaton 17 órakor a Bazilika belső udvarán Térzene Fesztiválon mutatkoznak be, melyen részt vesz a Mezőfényi Sváb Fúvószenekar, a Demecseri Citrom Band, a Nyírbátori Koncert Fúvószenekar, a Szabolcsi Koncert Fúvószenekar és Majorette együttes. A fesztiválon 20 órától fellép a nemzetközi hírű Debrecen Dixieland Jazz Band. Az ingyenes rendezvényen szeretettel várnak minden érdeklődőt.

Palóczy Timea

magyartanár

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!