Nyíregyháza hírei

2013.08.10. 10:33

Ásóval fenyegette a 35 éves nőt a kemecsei férfi - Rendőrségi hírek Szabolcsból

Szabolcs-Szatmár-Bereg - A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén 2013. augusztus 9-én történt események összefoglalója.

Szabolcs-Szatmár-Bereg - A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén 2013. augusztus 9-én történt események összefoglalója.A Nyíregyházi Rendőrkapitányság garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást J. Gergő 20 éves, J. Attila 48 éves és J. Attila 25 éves nyíregyházi lakosok ellen. A rendelkezésre álló adatok szerint a három férfi 2013. augusztus 9-én éjszaka Nyíregyházán előzetes szóváltást követően összeverekedett és bántalmazták egymást. A rendőrség a garázda társaság tagjait elfogta, a rendőrkapitányságra előállította és gyanúsítottként kihallgatta.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Kemecsei Rendőrőrse felfegyverkezve elkövetett magánlaksértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást L. Lajos 54 éves kemecsei lakos ellen. A rendelkezésre álló adatok szerint a férfi 2013. augusztus 9-én bement egyik kemecsei ismerőse házának udvarára, ahol miközben egy ásóval ütötte a bejárati ajtót, megöléssel fenyegette az ott lakó 35 éves asszonyt. A rendőrség a férfit elfogta, a rendőrőrsre előállította és őrizetbe vette.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság járőrei 2013. augusztus 9-én délután Nyíregyházán igazoltatták H. István 49 éves nyíregyházi lakost. Az intézkedés során kiderült, hogy a férfi ellen a Nyíregyházi Törvényszék közokirat hamisítás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt elfogató parancsot bocsátott ki. A rendőrök a férfit elfogták, a rendőrkapitányságra előállították és őrizetbe vették.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság -

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!