Nyíregyháza hírei

2013.08.09. 16:45

Fidesz-sajtótájékoztató: Kibújt a szög a zsákból Nyírbátorban

Nyíregyháza – Kiderült a délelőtti MSZP-sajtótájékoztatón, hogy az ellenzéki párt a független jelöltet támogatja a vasárnapi választáson, vagyis kibújt a szög a zsákból Nyírbátorban – kezdte rendkívüli sajtótájékoztatóját péntek délután dr. Simon Miklós, a Fidesz-KDNP országgyűlési képviselője.

Nyíregyháza – Kiderült a délelőtti MSZP-sajtótájékoztatón, hogy az ellenzéki párt a független jelöltet támogatja a vasárnapi választáson, vagyis kibújt a szög a zsákból Nyírbátorban – kezdte rendkívüli sajtótájékoztatóját péntek délután dr. Simon Miklós, a Fidesz-KDNP országgyűlési képviselője. Így folytatta:

– Sejtettük eddig is, hogy a független jelöltet támogatják a szocialisták, s ez immár be is bizonyosodott a délelőtti tájékoztatón. Ez több dolgot jelent: egyrészt azt, hogy az MSZP nem merte felvállalni, hogy a logójával induljon valaki, illetve nem talált olyan embert, aki felvállalta volna az MSZP-logót. Azt is jelzi továbbá, hogy a nyírbátori embereket meg akarták téveszteni, hiszen független köntösbe öltöztették a jelöltet, ezért kampányolnak mellette. A Fidesz is jelentetett meg szórólapként egy kiadványt, de mi adtuk is hozzá a nevünket. Kérjük, minden párt tegye ezt meg. Egyébként a Jobbik szórólapja is kritizálta élesen a független képviselő-jelöltet, de akkor nem szólalt meg Veres János – fejezte be tájékoztatóját a kormánypárti politikus.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!