Nyíregyháza hírei

2013.08.15. 11:54

MSZP-sajtótájékoztató: Magyarországon diktatúra van, a Fidesz működteti

Nyíregyháza – Mindenki tudja a térségben, hogy mire vonatkozik a Volán buszának oldaláról leszedett, de internetes portálon és kirakathirdetéseken még olvasható szlogen: „Tisztességes országgyűlési képviselőt Szatmár-Beregbe!” Nem tudjuk, ki ennek a mondatnak a kezdeményezője, de hogy a busz oldalán is olvasható volt, pár ember állásába került. Magyarországon diktatúra van, a Fidesz működteti, s ennek egyik szereplője dr. Tilki Attila, a fehérgyarmati körzet egyéni országgyűlési képviselője – kezdte csütörtökön nyíregyházi sajtótájékoztatóját Halmi József, az MSZP megyei alelnöke.

Nyíregyháza – Mindenki tudja a térségben, hogy mire vonatkozik a Volán buszának oldaláról leszedett, de internetes portálon és kirakathirdetéseken még olvasható szlogen: „Tisztességes országgyűlési képviselőt Szatmár-Beregbe!” Nem tudjuk, ki ennek a mondatnak a kezdeményezője, de hogy a busz oldalán is olvasható volt, pár ember állásába került. Magyarországon diktatúra van, a Fidesz működteti, s ennek egyik szereplője dr. Tilki Attila, a fehérgyarmati körzet egyéni országgyűlési képviselője – kezdte csütörtökön nyíregyházi sajtótájékoztatóját Halmi József, az MSZP megyei alelnöke. Majd így folytatta: – A fehérgyarmati körzetben diktatórikus eszközökkel kézben tartja az embereket. A trafikmutyi és a földmutyi után itt a kátyúmutyi is: ahol narancssárga színű az önkormányzat, ott felújítják az utakat. A diktatórikus irányítás miatt a polgármesterek nem mernek megszólalni. Dr. Tilki Attila a Szatmári leader közösségtől elküldött egy olyan embert, aki szerinte a baloldahoz kötődik. Mi úgy gondoljuk, hogy egy országgyűlési képviselőnek minden lakost kell szolgálnia, s nem csak a barátokat kell segítenie trafikkal és földdel. Amit megígértünk, tartsuk is be! Még most sem ismerjük Tilki Attila ittas vezetésének a következményeit, azt, hogy milyen büntetést kapott. Egy országgyűlési képviselő akkor tisztességes, ha őszinte. Tilki Attila nem őszinte, hülyének nézi az embereket. Szégyen, hogy a Fidesznek ilyen megyei elnöke van – tette hozzá az ellenzéki politikus.


A csütörtöki MSZP-sajtótájékoztatón elhangzottakra a következőket reagálta dr. Tilki Attila országgyűlési képviselő:

„A bankok érdekeit kiszolgáló, az országot és az embereket anyagilag tönkretevő, a nehéz helyzetben lévő közmunkásokat ingyen éhség-meneteltető szocialisták megyei alelnökének valószínűleg megártott a nyári kánikula, hiszen a szemkilövető Gyurcsány féle párt tagjaként aggódik a demokráciáért. Én még emlékszem, sőt hangfelvételem is van róla, amikor párttársa megfenyegette 2006-ban a polgármestereket, hogy színek alapján fogják a pénz osztani.

A Fidesz országgyűlési képviselői és én is bárhol, bármikor végig tudok sétálni az emberek között rendőri biztosítás nélkül, nem sötétben bujkálva, mint ahogy azt Ön teszi, ami azt is jelenti tisztelt polgármester úr, hogy én nem félek és tőlem sem félnek a megyei polgárok. A Gyurcsány - Bajnai féle politikai paneleket ismételheti papagáj módra ezerszer, de elég hiteltelen Öntől aggódni a Szatmár Leaderért úgy, hogy az Ön havi bruttó 20 000 Ft-os tiszteletdíja kifizetésének megszüntetését még sohasem kérte tőlem. Ön pontosan tudja, hogy minden kátyút és minden embert egyformán kezelek színtől függetlenül.”

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!