Nyíregyháza hírei

2013.09.04. 09:58

Igazi zenei csemegét kínál a ma esti fellépő, a Magyarvista Social Club

Szerdán héttől a téren a Magyarvista Social Club zenél, a formáció nevét egy népművészetéről híres kalotaszegi falu, Magyarvista után kapta, s egy szójátékkal utalnak a világhírű kubai muzsikusokra is.

Szerdán héttől a téren a Magyarvista Social Club zenél, a formáció nevét egy népművészetéről híres kalotaszegi falu, Magyarvista után kapta, s egy szójátékkal utalnak a világhírű kubai muzsikusokra is. A zenekar tagjai többféle stílust képviselnek: Sipeki Zoltánt Zorán és Szentpéteri Csilla kísérőzenekarából ismerhetjük, Kovács Ferenc a hazai dzsesszélet egyik legsokoldalúbb egyénisége, Németh Ferenc neve korábban a Csík zenekarból, ma a Métából cseng ismerősen.

Horváth Sárát népdalénekesként és feltörekvő dzsessz-énekesként is számon tartják. A ritmusszekció két erőssége Oláh Péter és Bágyi Balázs, akiket remekül egészít ki ütősként az egykori népzenész, Csikós Péter. A zenekar harmadik énekese, Németh Péter pedig az alternatív-indie fiatalos világát képviseli.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!