Nyíregyháza hírei

2013.09.06. 15:28

Jobbik-sajtótájékoztató: „Mindazokra számítunk, akiknek már elegük van”

Nyíregyháza -   Aktuálpolitikai kérdések, megyei és országos problémák, kampánytervek és „tabutémák” kerültek terítékre a Jobbik szerdától péntekig tartott kihelyezett frakcióülésén.

Nyíregyháza -   Aktuálpolitikai kérdések, megyei és országos problémák, kampánytervek és „tabutémák” kerültek terítékre a Jobbik szerdától péntekig tartott kihelyezett frakcióülésén. Vona Gábor pártelnök nyíregyházi sajtótájékoztatóján így összegzett: – A Fidesz és a már korábban leszerepelt MSZP bizonyítványa magárt beszél. A Jobbik a 2014-es választásokon tudása és ereje legjavát nyújtva azokat akarja képviselni, akiknek elegük van ezekből a pártokból, és végre rendet, igazságot, valódi boldogulást szeretnének önmaguknak és családjuknak.

– A rezsicsökkentést támogatjuk, elítéljük viszont, hogy a Fidesz politikai haszonszerzésből csak a választások előtt rukkolt elő ezzel az intézkedéscsomaggal. A devizahitelesek problémáinak rendezése is megkésett, miközben a kormány újabb haladékot ad a bankoknak, a Jobbik azt kérdezi: mire várunk még? Számon fogjuk kérni a Fideszen a be nem váltott választási ígéreteit: az 1 millió új munkahelyet, a közbiztonság megszilárdítását és az elmaradt elszámoltatást.

– Kampányunkban továbbra is nyíltan beszélünk majd olyan tabu témákról, mint a magyar föld sorskérdései, Magyarország és az Európai Unió viszonya, az úgynevezett cigánykérdés és a magyar tehetséges, életerős fiatalok tömeges kivándorlása az országból. Az ország valamennyi égető társadalmi, gazdasági, szociális problémájára kínálunk megoldást, okkal reméljük, hogy a fiatalok körében már nagy népszerűségnek örvendő Jobbik programját minden valódi változást akaró választó komolyan veszi majd – fogalmazott Vona Gábor.

KM-PI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!