Nyíregyháza hírei

2013.09.21. 12:55

Oláh Ibolya a Karmapirinben

Nyíregyháza - A szabolcs-szatmár-beregi kötődésű énekesnő elfogadta a nyíregyházi blues-rockcsapat felkérését.

Nyíregyháza - A szabolcs-szatmár-beregi kötődésű énekesnő elfogadta a nyíregyházi blues-rockcsapat felkérését.Szédületes a Karmapirin. A feltörekvő nyíregyházi együttes énekese, Mankó Éva kivált, és ez kiváltképpen meghökkentette a többieket. A korábbi felállás a múlté, ám a lekötött koncertek sorban állnak, sürgősen cselekedniük kellett. Az első sokk után már az újratervezés izgalmas korszakát élik, és hamarosan a megyeszékhelyen mutatják be a legfrissebb produkciójukat - Oláh Ibolyával.


"Mi sem ébredtünk fel a Csipkerózsika-álmunkból"

Zombor Szabolcs


– Személyesen nem ismertem Ibolyát. Miután elküldtem neki a dalainkat, meghallgatta, majd Budapesten megterveztük a közös jövőt. Oláh Ibolya a Karmapirinben - jól cseng, ugye? – kérdezte választ nem várva Zombor Szabolcs, a blues-rockcsapat egyik motorja, dobosa, aki a Szüret Utcza és a Prémvadászok oszlopos tagja is egyúttal.

A nyíregyházi születésű, sokáig Tiszadobon nevelkedő énekesnő tíz esztendeje robbant be a zenei életbe a Megasztár révén. Előtte a Roy és Ádám duóval dolgozott együtt, tehát a Karmapirin tekinthető számára a nagy visszatérésnek a szólókarrier közben.

– Friss még ez a történet számunkra, jóformán még mi sem ébredtünk fel a Csipkerózsika-álmunkból. Ami tény: Ibolya vérbeli profi, felkészülten jött az első próbára. Azonnal meggyőzték a dalok, lelkesen vetette bele magát a munkába. Október 11-én nyomulunk a Hell Music X-Caféban, addig is igyekszünk minél jobban összecsiszolódni.

Karmapirin

Az aktuális felállás: Oláh Ibolya, Tomasószky Zoltán, Papp Levente, Székely Péter, Nagy Péter, Zombor Szabolcs.

KM–LTL

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!