Nyíregyháza hírei

2013.09.03. 19:11

Városi nagyrendezvény lett a Sunshine szülinap!

Közel 15 ezren énekelték együtt a "Boldog születésnapot" sorait a Sunshine FM munkatársaival szombaton. A megmozdulás a következő évtől bekerült a város nagyrendezvényeinek soraiba.

Közel 15 ezren énekelték együtt a "Boldog születésnapot" sorait a Sunshine FM munkatársaival szombaton. A megmozdulás a következő évtől bekerült a város nagyrendezvényeinek soraiba. Nyíregyháza legnagyobb nyárzáró buliján, a Sunshine FM születésnapján fellépett a mai magyar könnyűzenei élet színe-java: Radics Gigi, Dobrády Ákos, Kasza Tibi, Király Viktor, a Hősök, Kállay Sanders András, helyi előadók közül pedig Szatmáry és Jucus, valamint a 4 For Dance.

A születésnapon tiszteletét tette, dr. Kovács Ferenc Nyíregyháza polgármestere is, aki nem érkezett „üres kézzel”, a színpadon jelentette be, hogy a Sunshine születésnap a következő évtől bekerült a város nagyrendezvényeinek soraiba.

A több száz szeletes torta ezúttal is pillanatok alatt elfogyott, a rendezvényt pedig ezúttal is a megye legnagyobb tűzijátéka koronázta.

- Saliga Péter -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!